Een andere baan...

De afgelopen 6 jaar heb ik met veel plezier gewerkt binnen de praktijk fysiotherapie Malden Molenhoek en binnen de Malderburch. Na 18 jaar gewerkt te hebben met ouderen heb ik gemerkt dat ik graag een nieuwe uitdaging wil aangaan. 

 

Deze heb ik gevonden bij Stichting Pluryn in Groesbeek, locatie Werkenrode. Dit is een grote instelling waarbij ik ga werken met jongeren met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Daar maak ik deel uit van een paramedisch team, wat maakt dat ik met meerdere disciplines werk aan het vergroten van kansen op het gebied van werk, leren en sporten. Vrijdag 30 maart zal mijn laatste werkdag bij Fysiotherapie Malden Molenhoek zijn.

 

Hierbij wil ik, naast mijn collega’s van de praktijk, ook alle cliënten, familieleden, partners en mantelzorgers maar zeker ook de medewerkers van Malderburch bedanken voor het vertrouwen en de gezelligheid in de afgelopen jaren. Er waren natuurlijk ook moeilijke, verdrietige en vervelende momenten maar de mooie herinneringen die overheersen en die neem ik mee.

 

Omdat mij regelmatig gevraagd wordt of ik ook stop als acupuncturist, wil ik u laten weten dat mijn werk als acupuncturist gewoon doorgaat in het gezondheidscentrum de Vuursteen te Molenhoek. Ook behandelingen met acupunctuur binnen Malderburch gaan gewoon door. 

 

Heel graag tot ziens.

 

Vriendelijke groeten,

Hessel