Nieuwsoverzicht

Artrose groep Fysiotherapie Malden Molenhoek

Vanaf 2018 is het vanuit de verzekeraars mogelijk om heup- en/of knieartrose vanuit hetbasispakket te vergoeden. Dit houdt in dat u per kalenderjaar twaalf behandelingen vergoed krijgt om uw klachten onder controle te krijgen.

Lees verder »

Nieuwe stagiair; Till Gietmann

In de periode februari tot en met juni zullen er weer twee stagiairs bij ons stage lopen. Bij Joris en Judith meelopen. Hij stelt zich even kort voor.

Lees verder »

Nieuwe stagiair; Tobias van Helden

In de maanden februari tot en met juni zullen er weer twee stagiaires bij ons stage lopen. Bij Peter en Jouke zal Tobias van Helden meelopen. Hij stelt zich even kort voor.

Lees verder »

Verder, verder en verder

Ik ben sinds begin vorig jaar gestart met wat gedisciplineerder hardlopen nadat ik een aantal jaar af en toe liep om mijn conditie te onderhouden. Zoals velen startte ik met een schema dat me tot vijf kilometer bracht. Daarna wilde ik meer en ik ging verder. Van 5 kilometer naar 10, door naar vijftien en vervolgens een halve marathon. Deze afstand heb ik inmiddels redelijk wat keren gelopen en twee keer in wedstrijdverband. De laatste was Egmond aan zee; mijn hemel, dat was best even afzien. En in gedachten wil ik, net als een hoop andere lopers, nóg een stapje verder.

Lees verder »

Thijs heeft zijn stage gehaald!

Afgelopen periode heeft Thijs bij Judith en Jouke stage gelopen. Hij heeft zijn stage met succes afgerond en mag zich nu officieel fysiotherapeut noemen! Thijs van harte gefeliciteerd en heel veel succes in je verdere loopbaan!

Lees verder »

Ik pas...

Zet uw alcohol gebruik op pauze! Meld je nu aan voor 40 dagen zonder alcohol en doe mee van 14 februari tot 26 maart 2018.

Lees verder »

In 2018 hebben we ook weer contracten met alle zorgverzekeraars!

Met alle grote en kleine zorgverzekeraars hebben we weer contracten afgesloten voor 2018. Dat betekent dat u zonder extra voorwaarden bij ons onder behandeling kunt komen en dat wij ook voor iedereen direct toegankelijk (zonder verwijzing) zijn.

Lees verder »

Kwaliteitstoets 2017 glansrijk gehaald

Op 2 november hebben we weer een audit en praktijkvisitatie gehad om beoordeeld te worden op kwaliteitseisen die de zorgverzekeraars en de beroepsgroep ons stellen.

Lees verder »