Revalidatie na operatie

In onze praktijk werken therapeuten die zich hebben toegelegd op de revalidatie na een operatieve ingreep.

Wij hebben expertise op het gebied van de revalidatie van vrijwel alle operaties, inclusief de veel voorkomende heup, knie en schouderprotheses. Doordat onze therapeut, Hans Kopp, zijn werkzaamheden bij ons combineert met zijn werk op de afdeling orthopedie en chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is er een nauw contact met de orthopeden in dit ziekenhuis. Het komt regelmatig voor dat patiënten na hun operatie door Hans in het ziekenhuis behandeld zijn en hun behandeling binnen onze praktijk bij Hans voort kunnen zetten. Naast onze samenwerking met het CWZ hebben wij ook met andere ziekenhuizen in de regio een goede samenwerking.

Naast de deskundige behandeling kunt u bij ons op korte termijn een afspraak maken (binnen 3 werkdagen) en kunnen wij ook voor behandelingen bij u aan huis komen.

 

Ook kunt u bij geplande operaties bij ons vooraf komen trainen om in optimale conditie de operatie te kunnen ondergaan. Dit verkleint de kansen op complicaties tijdens de operatie en verkort de revalidatie tijd na de operatie.

 

Indien u meer wilt weten over de revalidatie binnen onze praktijk of als u een afspraak wilt maken dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via 024-3584973.