Ergotherapiepraktijk Lidwien Arts

Ergotherapie richt zich op de praktische gevolgen van een ziekte. Het helpt mensen die door beperkingen bepaalde dagelijkse handelingen niet meer goed kunnen uitvoeren en dit willen verbeteren. De oorzaak van de beperkingen kan liggen op lichamelijk en/of psychisch vlak.

Ergotherapie kan een oplossing voor u zijn, wanneer u als gevolg van een ziekte of handicap, problemen ervaart bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Het kan dan gaan om chronische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, MS, een beroerte, artrose, reuma, beginnende dementie of rugklachten. Ook met beperkingen als gevolg van een operatie of algehele ouderdomsklachten kunt u bij de ergotherapeut terecht.

 

Ergotherapiepraktijk Lidwien Arts is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk in Nijmegen. Het werkgebied is Nijmegen, Malden, Molenhoek en omgeving. Lidwien Arts is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en hierdoor aangesloten bij de klachtenregeling paramedici in de eerste lijn. Ook is ze lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Voor meer informatie kijk op haar website: www.ergotherapie-nijmegen.nl

 

Inloopspreekuur 

Malden Donderdag 10:30-12:00
Molenhoek Donderdag 12:45-13:45

Van te voren even bellen is verstandig i.v.m. drukte.

 

Praktijkadres:

Meijhorst 1003H

6537 EE Nijmegen

 

T:06-36496772

E: Inf0@ergotherapie-nijmegen.nl

w: www.ergotherapie-nijmegen.nl